Péntek esti fórum

Szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy a március 1-je 17:00 órát félelemmel-vegyes izgalommal vártuk. A csütörtök esti utolsó megbeszélésen minden harmadik kérdésünk az volt egymáshoz, hogy eljönnek- e, azok akikre számítunk, jó lesz- e a hangulat, jól fogják- e érezni magukat a vendégeink?

Aztán eljött a péntek 17:00 óra és elkezdtük a programot.

A vendégek köszöntése után bemutatkoztunk, mondtunk pár szót magunkról, elmeséltük, hogy ki miért csatlakozott a kezdeményezéshez (erről bővebben egy következő bejegyzésben), majd elkezdtünk beszélni a közösségi kertekről.

Forum_1

 

Forum_2

 

Forum_3

 

Forum_4

 

Forum_5

 

Forum_4 Forum_6

 

Forum_7

 

Forum_8

 

Forum_9

 

Forum_10

 

A power point vetítés után Barta Ferenc Zugló főépítésze szólt pár szót, majd Rozgonyi Zoltán Zugló alpolgármestere  biztosított minket a támogatásáról.

Forum_11

 

Forum_12

 

Majd megnéztük közösen a filmeket, először a Virágzó Zugló kezdeményezés 2012-es összefoglalóját (https://www.youtube.com/user/viragzozuglo), majd a megvalósult közösségi kertekről, többek között a Lecsós kert (https://www.youtube.com/watch?v=nUdcCmif6Qs) projektet.

A filmvetítések után jött a picit kötetlenebb beszélgetés, egy úgynevezett word café módszerrel, ami láthatóan és tapasztalhatóan nagyon hasznos volt számunkra (és reméljük, hogy a többi résztvevő is így érezte) , mert lényeges információkhoz jutottunk, arról, ki hogyan képzeli el a leendő közösségi kertet.

Forum_13

 

Majd összegyűjtöttük az információkat.

Forum_15

 

Amíg mi beszélgettünk, filmet néztünk a gyerekek sem unatkoztak 🙂

Forum_16

 

Természetesen készültünk a vendégeinknek egy kis meglepetéssel, elültetett metélőpetrezselymet ajándékoztunk mindenkinek és reméljük, hogy ezzel a kis meglepetéssel is közelebb kerültünk egymáshoz, mert abban biztosak vagyunk, hogy az álmainkat a közösség támogatása nélkül nem érhetjük el.

Forum_17

 

A rendezvény végén tehették fel nekünk a résztvevők a kérdéseiket és mi igyekeztünk mindenre válaszolni, de ha valakiben maradt még kérdés, vagy nem tudott eljönni, de érdekli a közösségi kert, akkor ne habozzon írni nekünk a zuglokozkert@gmail.com címre vagy a facebookon (üzenetben).

ui: 2013. 03. 23-án 15 órától pikniket tartunk a közösségi kert területén, gyere el, várunk szeretettel 🙂 (http://www.facebook.com/events/416006858488873/)

Ha még nem tettétek meg, ne felejtsétek el likeolni facebook oldalunkat ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .