V. Zuglói Magbörze

Sok érdeklődővel zajlott az V. Zuglói Magbörze

Idén is sok érdeklődőt vonzott a Zugkert szervezésében megvalósult – ezúttal a Cserepesházban megtartott  – V. Zuglói Magbörze.

Az előadóterem előterében folyamatosan várta a vásárlókat, kertbarátokat a vetőmagvásár, ahol nemcsak hagyományos és különleges vetőmagokkal, de hasznos jó tanácsokkal is gazdagodhattak az érdeklődők. A gyerekeket szintén az előtérben kézműves gyerekprogramok várták, a vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatták a korongcsatát.

Aki további élményekkel és hasznos, érdekes információkkal kívánt gazdagodni, meghallgathatta elsőként a Valeyrac Exotics képviseletében Bihari Balázs érdekes, képekkel illusztrált előadását különleges növényekről.

Ezt követően Dr. Bálint Györgytől kaptunk egyedi humorával, a kert iránti olthatatlan szeretetével fűszerezett, megszívlelendő tanácsokat, anekdotákat. Mautner Zsófia jó néhány érdekes kérdéssel világított rá a kert és a főzés múlhatatlan kapcsolatára.

Végül az érdeklődők kóstolót kaphattak a vendégek által elkészített, főként zöldségekből álló, pikáns, különleges fogásokból.

Köszönjük vendégeinknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket, tudásukkal gazdagították tapasztalatainkat, és megosztották velünk „konyhatrükkjeiket”. Emellett köszönjük az érdeklődőknek, kertbarátoknak, hogy eljöttek, programjainkban részt vettek, reméljük minden látogatónk jól érezte magát, hasznos információkkal gazdagodott, és jövőre ismét találkozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .